Kuulumisia

Tervehdys ja hyvää naistenpäivää!

 

Seinäjoen ryhmänäyttelyssä tuli piipahdettua Pekka Teinin syynissä ja mukavia tuloksia saatiinkin.

 

Rekku (U.Vuotson Vonkale)

AVO ERI 2. SA

"Hieman pitkärunkoienen uros jolla komea pää. Kauniit korvat ja vahva kuono-osa, hyvä rintakehä. Hieman pitkä lanneosa, hyvä häntä, takaraajoissa hieman ulkokierteisyyttä & ahtautta, hyvälaatuinen turkki, miellyttävä käytös. " 

 

 

Helinä (U. Helinä-Peikko) 

VAL ERI 1. SA, PN 3 VARA-SERTI

"Kaunis valio narttu, hyvä koko, oikeat mittasuhteet, eritt. kaunis kaula, melko voimakkaat takakulmaukset, erinomainen rintakehä, hyvä eturinta, takaliikkeissä ahtautta rotutyypilliset etuliikkeet, miellyttävä itsevarma käytös." 

 

Taiga (U. Pv Whiskey)

VET ERI 1. SA, PN 1. ROP-VET, VSP

"10-v, laadukas veteraani, jolla todella kaunis ylälinja & hieno pitkä kaula, silmät hieman vaaleat muuten kaunispää, hyvä rintakehä, upea lantio, välikämmenet hieman taipuu, todella laadukas turkki, hieman ahtaat takaliikkeet, hyvät sivuliikkeet." 

 

Kiitos paljon Paula & Rekku sekä matkaseura mukavasta päivästä! ❤ Niinalle special kiitos kun autoit pn kehässä!

Onnea Pv-W pentue 10 vuotta 22.2

U.Unarin Unelma

 

Aava käväisi Parkanon ryhmiksessä Leni Finnen arvosteltavana, Leni totesi alkutöikseen että "karvat sitten jätit kotiin" noo niillä mentiin mitä oli. Meidän typykät kyllä teki vuoden vaihteen juoksuilleen kaikki sellaiset sulkasadot että liekkö tienneet etä kovin lauha kelit jatkuu...

 

VAL ERI 3.

" Oikeat mittasuhteet, hieman kevyt luusto. Hieman pitkä kuono-osa joka saisi olla silmien alta täyteläisempi. Kovin kevyt alaleuka. Hieman pyöreät silmät. Hyvät korvat, kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Oikean mallinen rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Tänään varsin niukka karvapeite. Liikkuu hieman jäykästi ja ahtaasti takaa. Ulkonevat kyynärpäät."

 

-tällä vikalistalla herui kuitenkin eriomainen arvosana, että huonomminkin voisi mennä 😎

Hei,

 

Näyttelyvuosi on polkaistu käyntiin missäpä muuallakaan kuin Kuopiossa jalostuspäivien näyttelyssä. Kylmähän siellä oli kuten aina ja mukaan sain seuraksi Lauran -Kiitos! Koiria en muita ilmoittanut kuin Taigan joka oli narttukehän viimeinen koira. Lappalaisia kehiin oli ilmoitettu 103 kpl ne oli jaettu kahdelle tuomarille, urokset arvosteli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa joka valitsi myös ROP-veteraanin, narttukehän tuomaroi Esa Ruotsalainen

 

" Kaunis veteraani jolla hyvätmittasuhteet. Hyvä pään malli, vähän pyöreät ja vaaleat silmät. Oikea rintakehän muoto, hivenen pitkä lanneosa. Erinomainen luusto ja kulmaukset. Liikkuu edelleen hyvällä askelpituudella. Reipas esiintyjä. Hyvä karvanlaatu. "

 

Niinhän siinä sitten kävi että vastoin odotuksia ekana rivissä sitä seisottiin ja rop-kehä odotti, totesin että no sitten päästään kyllä kotimatkalle mutta toisin kävi. Eipä auttanut muu kuin jäädä bis-kehää odottelmaan hölmistyeenä rop-ruusuke kädessä ja kyllähän me paleltiin loppuun asti eikä suotta. Niin vain sieltä meille tupsahti BIS-vet 3. sijoitus -aivan huikeaa!!! 🤩-eipä tuommoisesta osannut haaveilla villeimmissä kuvitelmissakaan. BIS-vet tuomarina meillä oli Matti Palojärvi. 

 

Tästä se on hyvä jatkaa -alamäki on taattu! 🤪 Mukavia talvipäiviä (meillä taas vaihteeksi on talvi) Palataan asioihin Parkanon kehien jälkeen. 

 

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS