Kuulumisia

messari arvostelut

Messarin arvostelut: (perjantai edelleen hukassa)

 

La 9.12.17 Reino Korpela VAL ERi -Taiga

"Musta vaalein merkein. Keskikoinen, melkohyvät mittasuhteet. Kaunis ileinen pää. Hyvä kaula, samoin runko. Keskivahvat raajat. Hyvät kulmukset. Hieman painuneet ranteet. Hyvä karva & häntä. Liikkuu pitkällä askelmitalla."

 

Jussi Liimatainen: Aava

"Hyvä koko ja mittasuhteet. Hieman pitkä kuono-osa ja nieukka otsapenger. Hyvä kaula ja ylälinja. Tiivis etuosa. Erinomainen rintakehä. Kevyt luusto. Jrkk lantio ja alaskiinnittynyt häntä. Taka liike saisi olla tehokkaampi." 

 

Su 0.12.17 Sakari Poti VAL ERi -Taiga

"Musta vaalein merkein. Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Keskikoinen. Kaunispiirteinen pää. Erinomainen runko ja raajarakenne. Hyvä turkki ja häntä. Pitkä askel. Rauhallinen luonne."

 

Erika Häkkinen: Aava

" 8kk, joka antaa hieman kevyen vaikutelman. Kapeapiirteinen pää. Hyvät korvat & silmät. Otsapenger saisi olla selvempi. Kuono saa täyttyä. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Riittävä luusto. Olkavarsi saisi olla viistompi. Kinnerkulma selvempi. Kintereet saa vahvistua. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella ja voimattomasti & kapeasti takaa. Hyvä häntä. Miellyttävä käytös." 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS