Kuulumisia

Kuulumisia

Heipsan,

 

Taimet ne kasvaa ja plakkarissa 3vkoa, pääsivät maistelemaan jauhelihaa ja matolääkettä, kumma juttu jälkimmäinen ei maistunut ollenkaan niin hyvälle. Pennut ovat myös alustavasti kaikki varattu ja pian varmistuu kaikkien kodit sekä nimet ovat kovasti työn alla. Ihana on seurata niiden touhuja kovasti jo telmivät ja touhuavat. pentueen oma sivu :lle on lisätty 3vkois kuvat ja videon pätkiä myös "taimista". 

 

Kävimme myös harrastelemassa kehissä, 26.5 Keuruu rn ja tuomarina Esa Ruosalainen:

 

Aava (U.Unarin Unelma) JUN EH 1.

"Pentumaisen vaikutelman antava nuori narttu. Pää saisi kallo-osaltaan voimakkaampi, otsapenger vankempi. Hyvä ylälinja. Vähän avoin häntä. Sopiva rungon vahvuus. Raajaluusto ja kulmaukset saisivat olla voimakkaammat. Liikkeessä askelpituus saisi olla pidempi. Tarvitsee vielä aikaa." 

 

Taiga (Pv Whiskey) VET ERI 1 SA ROPVET, VSP

"Erinomainen tyyppi. Lanneosaltaan hieman pitkä runko. Oikea ilmeinen vankka nartun pää. Hieman kookkaat korvat. Hyvä ylälinja. Erinomainen luusto ja kulmaukset, runsas karva. sujuvat tasapainoiset liikkeet."

 

Taigan kanssa jatkoimme harjoituksia 27.5 Joensuussa kr tuomarina Saija Juutilainen:

 

VET ERI 1. SA, PN3. ROPVET

" 8v Hyvärunkoinen ja luustoinen rakenteeltaan tasapainoinen mukavan jäntevä veteraani. Hieman pehmeät ranteet. Kaunis nartunpää ja ilme. Hyvä purenta. Komea hännänkaari sopivan jäntevä ylälinja. Liikkuu mallikkaasti hyvällä luonteella." 

 

Nyt toivotaan että Taigan hyvä tatsi jatkuu vielä tälläkin viikolla kun mennään kisaamaan ihan titteleistä Villi -peukut pystyyn! 

 

Kasvatti tyttö Saana oli meidän kanssa treffeillä Joensuussa ja porskutti oikein hienosti:

 

U. Vieno-Peikko AVO ERI 2.

"4v Hyvärunkoinen ja luustoinen narttu. Etuosa saisi kulmautua paremmin. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Hyvä karvanlaatu. Kaunis hännänkaari. Sujuva sivuaskel. Liikkuu  hyvällä luonteella. Mukava jäntevyys, sopiva askelpituus." 

 

-Kiitos treffeistä Päivin tiimille! Sydän

 

-Muistakaahan laittaa kalenteriin heinäkuun Laukaan näyttely 15.7, nähdään siellä sitten isommalla porukallaSilmänisku

 

.

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS