Kuulumisia

Miljoonakoira 2019

Hei,

 

9.7 oli Tuurissa Miljoonakoira -näyttely. Meiltä mukaan lähti Taiga (PV Whiskey) ja kasvatti poika Rekku (U.Vuotson Vonkale) tuli emäntänsä kanssa meidän seuraksi. Tuomarina toimi Anneli Pukkila.

 

Rekku:

AVO ERI 3. 

" Vahva kookas uros jolla hyvät mittasuhteet. Oikea pään malli, hieman kookkaat korvat. Niukasti kulmautunut, sekä edestä että takaa. Hieman jyrkkä lantio. Etuosa vielä kapea. Saisi liikkua paremmalla takapotkulla. Karva ei parhainmillaa tänään, mutta laatu oikea, miellyttävä käytös." 

 

Taiga:

VET ERI 1. SA, PN2. vet-VSP 

"9 vuotias hyvässä kunnossa esitetty mittasuhteiltaan hieman pitkä narttu jolle toivoisin lyhyemmän lanneosan. Oikeailmeinen pää. Sopiva runko ja raajaluusto. Hieman pehmeä ylälinja, melkohyvä hännänkiinnitys. Tasapainoisesti kulmautunut. Saisi liikkua hieman paremmalla draivilla sivulta. Hyvä karvapeite, miellyttävä käytös."

 

-Kiitos Tuuli jälleen Taigan kanssa edustamisesta!Sydän Iso kiitos myös Paulalle että tulitte Rekun kassa. Rekku vain komistuu koko ajan ja ihana sen kanssa mennä kun ei se välitä provoavista murraavista uroksistakaan yhtään. Rakkaus Aava on menossa terveys tarkkeihin kesä-heinäkuun aikaan, myös Rekulle on tarkit suunitteilla. 

Mukavaa kesää! 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS