Kuulumisia

Seinäjoki Kv

Seinäjoella...

 

Tuomarina Leni Finne: 

Rekku (U.Vuotson Vonkale)

Avoimessa luokassa: erittäinhyvä 3. sija. 

 

"Ok mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen uroksen pää. Riittävän tummat silmät. Hyvät korvat, aavistuksen lyhyt kaula. Niukahko eturinta. Oikeanmallinen rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät käpälät. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu lyhyin töpöttävin askelin. Hieman kapea takaa. " 

 

-Rekku klaaras kehän hienosti, askelpituus ei vain nyt riittänyt pidemmälle, tuomari ihmetteli että hyvällä rakenteella pitäisi pidempääkin askelta saada että mattoako jännittää vai mitä... Veikkaisin lihashuollon tarvetta ahkeralle lenkkeilijälle. Pian nähdäänkin Jyväskylässä katsotaan sitten mitä siellä tuomarit mieltä...  -kiitos Paula ja Rekku! 

 

Taiga (Pv Whiskey)

Veteraaneissa: eri 1. sa, vet-vsp  (5. paras narttu) 

 

" 9v Aavistuksen pitkärunkoinen. Sopiva luusto. Oikealinjainen nartun pää. Silmät voisivat olla tummemat. Hyvät korvat, kaula ja ylälinja. Sopiva eturinta ja rintakehä. Oikein kulmautuneet raajat. Oikea askelpituus." 

 

Kiitos Tuuli jälleen teitä on ilokatsella kehässä! Nartuissa ei muita veteraaneja ollutkaan ja uroksien Pv Mozart voitti veteraanit sekä koko rodun -onnea sinne ja kaikille menestyneille sekä onnittelut myös Peikkovuoreen vuoden kasvattaja kilpailun voitosta!

 

 

-Kiitos kaikille seurasta oli mukava päivä Seinäjoella, vaikka aamulla ei ollut edes sähköjä kotoa lähtiissä, onneksi myrsky ei kuitenkaan isompaa kuin risuja heitellyt tielle meidän eteen. Tosin liikenneonnettomuus paikallekin satuttiin matkalla mikä veti vähän vakavaksi, onneksi tilanne oli jo hoidossa ja toivottavasti ihmiset selvisivät pahemmilta vaurioilta. Seuraavana reissaammekin sitten Tarttoon perheen kanssa, toivottavasti siitä tulee edes mukava turisti reissu... 😎

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS