Kuulumisia

Messarit 2019

Hei,

 

Tänä vuonna meiltä Messareissa edusti tuttuun tapaan Taiga, Tänäkään vuonna en ihan päässyt itse nauttimaan täysin siemauksin vuoden huipentumasta mutta sentään yhdenpäivän antimista.

 

Marja Talvitie:

vet ERI 2

 

"Erit.hyvän tyyppinen, voimakas nartun pää. Hieman suuret silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvät takakulmaukset. Oikea karvanlaatu mutta ei täydessä turkissa. Liikkuu ahtaasti takaa muuten hyvin." 

 

Pirjo Aaltonen

vet ERI 2 sa

"9-vuotias, vahvarunkoinen narttu. Selkeä sukupuolileima, hieman pitkä rungoltaan. Eritt kaunis nartun pää, hyvin asett. korvat, hyvä ylälinja, häntä jakulmaukset. Liikkuu hyvin edestä, taka-askelhirman jäykkä." 

 

Hopee ei ole häpee vai miten se meni! Molempina päivinä voitti eri narttu vetskut mutta Taiga pysyi vain kakkosena 🤪 -Kiitos Tuuli jälleen kerran händläyksestä ja avusta että pääsi meidän mummukka sunnuntain rientoihin kun mamma paiski töitä.

 

Mukavaa joulun aikaa kaikille! 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.03 | 17:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysymys sinulle. ovat yrittäneet lähettää sähköposteja, mutta se vain tulee takaisin (ehkä laatikko on täynnä?) Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte ottaa minuun yhteyttä minun email, frank.arlebrant@

...
04.08 | 22:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

...
15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS