Kuulumisia

U.Flinko Rimpivihvilä "Oikein hyvä korkuuden ja pituuden suhde. Valpas ilme. Miellyttävä piirteinen pään muoto. Erinom. kaula ja ryhti. Ikään sopiva rungon voimakkuus. Tasapainoiset ulmaukset. Hyväluusto. Hieman laskinnittynyt häntä joka myös saisi kiertyä enemmän. Ahtautta takaliikkeessä ja ulottuvuutta voisi olla enemmän. Oikean laatuinen turkki." -Tuula Bratt narttupentujen 2. (c) kuva ML Riikonen -kiitos!
Pv Whiskey "Hyvässä kunnossa esitetty kaunisveteraani, jolla nartulle sopivat mittasuht. Hieno ylälinja. Tasapain. raajojen kulm. Hieno runko. Liikkuu hyvin kaikinpuolin. Sopivasti turkkia. -Tuula Bratt VET ERI 1 SA, PN3 VET VSP
PEK1 KP VSP PENTU U.Flinko Rimpivihvilä "8kk kaunis tasapainoinen hyvin narttumainen kokonaisuus, hyvän mallinen hieman tuimailmeinen pää, kauniisti topattu kuono, hyvä raajarakenne, jäntevä kevyet liikkeet, hyvä häntä" -Harry Tast (c) Tuuli Karjalainen
VET ERI 2. SA Pv Whiskey "Sopivan vanka, hyvin naisellinen. Kaunis ilmeikäs nartun pää, hyväpurenta, silmät ja korvat. Hyvä raajojen luusto, etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko joka vaikuttaa hieman pitkältä. Hyvä takaosa. Liikkuu hieman ahtaasti takaa hyvin edestä. Runsas hyvälaatuinen turkki." -Pirjo Hjelm -kiitos Tuuli Karjalainen erinomaisesta händläyksestä

Moikka,

 

Löytyi viimein toinenkin arvostelu Taigan messari reissusta joten tässäpä nämä nyt:

 

Hannele Jokisilta: vet eri 1. sa, vet vsp, hevw-18

"Erinomainen tyyppi, erinomaiset pään linjat, hieman pyöreät silmät. Tasapainoiset kulmaukset, Hyvä luusto, vankka runko. Erinomainen karva. Reipas luonne. Hyvät sivuliikkeet, hieman kapeat takaa. "

 

Katja Partanen: Vet eri 1. sa, vet rop, vv-18

"Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani jolla erinomaiset mittasuhteet ja raajaluusto. Kaunis pää. Hyvä ylälinja & häntä. Kokoon sopiva raajaluusto ja tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu vielä  erinomaisesti. Miellyttävä käytös. Hieman pehmyt turkki." 

 

Uusi vuosi polkaistaan näyttelyillä käyntiin joten näkymisiin & kuulumisiin niin etelässä kuin pohjoisessakinpäin. 

 

Viime vuosi oli ikimuistoinen monella tapaa vaikka päälimmäisenä surua menetyksistä, elämäni koira Ukko ja ukon emä Mette, saatiin myös iloa ja jatkoa sukuun kun Tahvolle ilmaantui mielenkiintoisia morsiamia ja saatiimpa hedelmällinen yhteistyö ja Ukkolapikkaitakin maailmaan. Mielenkiinnolla odotan mitä näistä palleroista tulee, toivottavasti kaikilla elämä hymyilee jatkossa! Viivi on ihastuttava nartun alku vaikka kaikki ei ole ihan putkeen mennytkään niin tulevaisuus näyttää toiveikkaalle. 

 

Menestystä saatiin maailmalta ja Taigalle myös messareista tittelit, vieläkin olen ihan tohkeissani miten Taiga on loistanut kehissä. 

Taiga 2018

5 x vet rop

2 x vet vsp

1x rop, (7 x sijoittunut pn kehässä )

Viron voittaja & veteraani voittaja -18  ja helsinki veteraani:  Winner & Voittaja 2018

 

Helinä Liettuan &  Balttian valioksi, Aavalle 2 x junnu valiotitteli, muut ei paljoa kehissä käyneetkään: Viiville 2x pikkupentu sijoitusta... Tahvon kanssa paimenneltiin lampaita, emme kuitenkaan tohtineet vielä esikoetta lähestyä. Saaga oli päheänä karhutestissä. 

 

Kasvateilta mm.tällaisia kuulumisia vuoden varrelta: Kaja (Angelin Akka) kävi jäljestämis kokeessa ja liitänyt agi-treeneissä ja Rekku poika (Vuotson Vonkale)  pörhistellyt upeaa kaulustaan näyttelyissä ja päässyt lehtijuttuun toimiessaan emäntänsä personal treinerinä ja Sointu-Peikko "Helmi" on päässyt kaverikoiratoimintaan mukaan, Vieno-Peikko "Saana" sai perheenlisäystä. Kiitos kaikille kuvia ja kuulumisia laitelleille, kaikenlaiset kuulumiset on enemmän kuin tervetulleita, olipa ne arkea tai harrasteita, ihan vain terkkuja oletteko olleet terveinä... 

 

Kiitos kaikille viime vuodesta, pistetään ensi vuosi paremmaksi! 

Uusimmat kommentit

15.11 | 22:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

...
16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
16.06 | 09:28

Mukava tarina ja kiitos, kun Taiga auttoi kasvattajakehässä menestyksekkäästi! Komea kuva Vuotson Vonkaleesta :)

...
19.02 | 21:25

<3 niimpä!

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS