Kuulumisia

2 viikkoiset pötköttelee... (c) Laura Viitanen

Heipä hei,

 

Kasvattini U. Angelin Akka "Kaja" reippaili ihka ekaa kertaa Mejä-kokeessa Kannonkoskella 13.5  ja kasvatti mamma on kovin ylpeä! Tulokseksi 36 pistettä: AVO2 (hyvä) -kera kelpo arvostelun Leveä hymy -hienoa työskentelyä Kaja sekä Annakaisa jatkakaa samaan malliin!!! (ps. Kaja poseeraa etusivulla kansikuva tyttönä) 

 

Meidän jengi kävi edustamassa kera kasvatti pojan, Haapavedellä ryhmä näyttelyssä 6.5 Tuomarina oli Hannu Talvi:

 

Rekku (U.Vuotson Vonkale) JUN ERI 1. (erinomainen juniori luokassa 1. sija)

"vaalea parkin väri vaalennoksin. Näyttävä nuori uros. Vahva pää, vaaleat silmät. Runko voisi olla aavistuksen lyhyempi. Kokoon riittävä raajaluusto. Erinom. karvanlaatu. Muhkea häntä. Hyvä luonne ja liike. " 

Paulalle iso kiitos kun tulitte meidän kanssa harrastelemaan ja onnea erinomaisesta tuloksesta! Cool

 

Aava (U.Unarin Unelma): JUN ERI

" Vaalea parkin väri. Hyvä koko & mittasuhteet. Oikea päänmuoto, vaaleat silmät. Vielä kapeahko rintakehä, muuten hyvä runko. Alkava karvanvaihto. Hyvä häntä, luonne & liike." 

 

Tahvo (U.Trolli-Peikko): VAL ERI 1. SA PU2. (valioden erinomainen 1. sija, (sertifikaatin arvoinen) paras uros 2.sija) 

" Musta vaalennoksin, lähellä keskikokoa. Tiivis & jäntevä. Selvä uroksen pää & sukupuolileima. Hieman kapea rintakehä, hyvä selkälinja. erinom. raajaluusto & kulm. Hyvä turkki. Häntä saisi olla näyttävämpi. Normaali liikunta ja luonne." 

-Iso kiitos Mona Wickström Tahvon erinomaisesta esittämisestä ja matka seurasta tietysti myös!! HymyileväSydän

 

-vallan yllätyin miten meidän pikkupoitsu syödyllä hännännysällä porskutti kärkisijoille pessen nuoremmat ja muut valiot, vain upea veteraani meni edelleVilli -Tahvohan oli ilmoitettu mukaan täytteeksi, kun jälleen haaveilin että saisin kasvattaja ryhmän kasaan no tällä kertaa se ei jäänyt kyllä Tahvosta kiinni vaan Helinästä joka joutui jäämään kotiin kun juoksujen tärpit paukki päälle ja karvatkin vain pöllysi irtomallina. Kivaa päiväämme ilostutti myös Riina ja Romi -oli kiva nähdä ja Romi meni erittäinhyvin turkin puuttumista vain moitittiin. 

 

Juoksuista puheen ollen meillä vieraili ihatuttava Oona tyttönen Oulunsalosta ja jäämme odottelmaan pentu-uutisia Keijukaisten-kennelistä. Kaikkea hyvää sinne odotukseen. 

 

Tietenkään ei voi sivuuttaa yhteistyömme pentukuulumisia eli Ukkolapikkaan "taimet" ovat kasvaneet silmissä, Aada mamma hoitaa hyvin, maitoa tulee yllinkyllin ja tyytyväiset pallerot makoilee mahojensa vieressä. -siinäpä ne tärkeimmät. Pikku hiljaa selvitellään minnepäin mussukat ovan lähdössä jahkas  se aika koitaa. Kiitos onnitteluista ja hakemuksista pentujen saajiksi.

 

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille, kun niitä nyt sattuu olemaan, varokaa kyitä ja nauttikaa elosta! Metkalle& Katrille tsemppistä kehiin sinne etelään! -ja törmäillään pian taas mekin kehissä (toivottavasti ei kirjaimellisesti) Kuiskaus

 

 

 

3n + 2u -mustia merkein ja kerma, syntyivät tänään päivällä (8.5) -pennut ja emä voivat hyvin -kiitos paljon kätilöavusta Ritva Lanteri!

Vähän harastelu kuulumisia...

 

Taigan kanssa piipahdettiin Ruoveden ryhmiksessä, mikäpä sen mukavampaa kuin vietellä kiva päivä harrastuksen parissa mukavassa seurassa, aurinkokin paistoi ja menestystäkin saatiin, emäntä siinä vaihtoi vuosikymmentä ja Taiga tahkosi veteraani kehää... -kuka se vanha on {#smileys123.tonqueout} 

 

tuomarina oli Jaana Hartus:

Vet Eri 1. SA, Pn 4. Vet Rop 

"Erinom. tyyppi. Pitkälinjainen, tasapainoisesti rakentunut, nuorekas vet. Hyvä pehmeä linjainen pää. Vaaleat silmät. Pitkä lanneosa. Kevyet liikkeet. Karkea karvapeite."

-kiitos vielä matkaseuralle! Seuraavia reissuja odotellen Hymyilevä

 

-tästä innostuneena vetreä veteraani piipahtaa muutamassa kehässä tässä kesän korvalla, toivottavasti ei ihan kaljuksi kerkeä {#smileys123.tonqueout} Karvan lähtö ja juoksut laumassa  vähän nyt mutkistaa suunnitelmia mutta seuraavat haasteet koittaa jo ihan pian joten näkymisiin kehän reunoilla. 

 

Aadan mammamasu kasvaa ja pikkuhiljaa jo treenailee petailua, vauhti on jo vähän verkainen. Vielä hetki on silti maltettava odotella, vaikkei malttaisi "yhteistyön taimet" ovat ihan pian versolla. Sydän

 

Hyvää vappua kaikille! Leveä hymy

 

Vaasan visiitti:

 

Rekku (U.Vuotson Vonkale) oli menossa Vaasaan näyttelyyn ja eihän siinä auttanut kuin yrittää päästä mukaan ja niinhän me Aavan (U.Unarin Unelma) kanssa starttasimme Rekku veljen kaveriksi kisaamaan.

 

Tuomarina oli Elina Haapaniemi jonka tiesin tiukaksi tätiksi varsinkin esiintymisen suhteen, joten vähän jänskätti. Eipä minulla hätää toki ollut kun Paula oli tehnyt Rekun kanssa hyvää työtä ja treenailleet kovasti. Ekaa kertaa näyttelyssä ja tiukkaakin tiukemmassa syynissä kun vastassa oli vielä aivan suomen kärkikoirat niin  voi olla ylpeä suorituksesta. Kelpo esiintyminen ja arvostelukin vallan mainio:

"12kk parkin värinen, maskuliininen hyvin esiintyvä juniori. Vahva uroksen pää. Saksi purenta. Hieman kookkaat korvat. Hyvä luusto. Vielä ahdas edestä. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaosa. Hieman kuriton liikkeessä ja takaliikkeeseen saa tulla hieman enemmän voimaa. " tulos JUN EH 1. 

 

eka ajatus kun Rekun näin livenä oli WAUUU -olipa komea leijonanharja poika tullut pikkupallerostaVilli -toki kuvista pystyi jotain päättelemään mutta livenä vielä komeampi Sydän. Oli todella hienoa viedä poitsu kehään, kerrankin oli kunnon vonkale hihnanpäässä Rakkaus -seuraavia kehiä odotellessa Silmänisku

 

Aavan esiintyminen oli varmaa kauraa ja arvostelu kyllä ihan näköinen:

" 12kk parkin ruskea. Hyvä luonne. Sopivat linjat. Hyvä kallo. Silmät ja ilme. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi.Kaunis kaula ja ylälinja. Sopiva luusto.Hyvä runko ja riittävä takaosa. Tällä hetkellä parempi seistessä kuin liikkeessä. Liikkeet vaativat enemän aikaa." 

JUN EH 4.

 

Aava koitti kerätä irtopisteitä antamalla tuomarille pusut, josta ei onneksi tuomari pahastunut vaan sanoi ihan virkistävän jo siinä vaiheessa päivää Leveä hymy -ja kehuihan hän luonnetta sitten {#smileys123.tonqueout}

 

Rekku pesi Aavan sisarusten välisessä skapassa ja eiköhän pese seuraavatkin kisat -mahkuja vaikka minne! Leveä hymy

 

 

Pitkä päivähän siitä tuli mutta kyllä se kannatti kun sai viettää päivän hyvässä seurassa! Kiitos erityisesti Paula ja Rekku sekä kaikki ihanaiset asianosaiset! Hymyilevä Onnea Peikkovuoren tiimiin huikeasta ryhmä ja kasvattajaryhmä menestyksestä! 

Uusimmat kommentit

16.06 | 18:50

Kiitos Niko

...
16.06 | 09:28

Mukava tarina ja kiitos, kun Taiga auttoi kasvattajakehässä menestyksekkäästi! Komea kuva Vuotson Vonkaleesta :)

...
19.02 | 21:25

<3 niimpä!

...
19.02 | 21:01

Nyt kaikki hyvin, se on pääasia <3

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS